The three story DELO Commercial building continues the architectural story of the DELO development and site. Copper steel panels intersect with elegant sunscreens and ribbons of glass to create an elegant gateway to the development. Operable glass overhead doors and integral patio designs on the first floor blur the line between architecture and woonerf streetscape, changing the way pedestrians experience the space. The orientation of the building allows tenants to take in the incredible views of downtown Louisville and the Rocky Mountains to the west. Positioned adjacent to single family homes, DELO Commercial’s building height was restricted in the first 35’ of the building footprint. Through collaboration efforts between the design team and the client, the project was able to hit the proforma requirements by maintaining three levels within those height restrictions. DELO Commercial will help energize the new pedestrian “Gateway” and create activity and excitement for the Town of Louisville.