Popsockets quickly became one of Colorado’s fastest growing companies resulting in the need to relocate 170 employees into a 45,000 square foot workspace. With a thoughtful understanding of the Popsockets brand, OZ Architecture designed major renovations to an existing structure to match the vibrant and energetic company culture.

The heart of the office is the Great Hall, which includes the “Popstair” – a centralized staircase reminiscent of a PopSocket itself that serves as a gathering place and community hub for the company.

Abundant natural light, sweeping views and break areas with outdoor access bring the natural surroundings in. Additionally, an entire wing dedicated to employee health emphasize the brand’s commitment to wellness.

With a multitude of spaces from collaborative areas to private nooks, the design of Popsockets truly embodies the companies fun and flexible culture.